Продължават протестите на „Автомагистрали - Черно море“ - Телевизия Шумен
Продължават протестите на „Автомагистрали - Черно море“

Продължават протестите на работниците от шуменската фирма „Автомагистрали – Черно море“, тъй като обещаните 9 млн. лева от регионалното министерство още не са изплатени.
„Ще продължим с протестите, дори може би ще прерастат в граждански неподчинения, ако трябва. Защото не може една институция, каквато е МРРБ, да излиза, да хвърля едни думи, да казва едни обещания, а в последствие да не се изпълнява, да не стоят зад обещанията си“, каза Асен Тодоров – „Автомагистрали – Черно море“.
Представители на фирмата допълниха, че получават предупреждения от доставчици, които си искат парите за предоставени материали.
„9 милиона нас не ни оправят към днешна дата. Прекалено дълго време мина. Нашите доставчици вече са блокирани всички, ние сме пред спиране на ток отново, знаете какви са цените. Ние нямаме повече никаква търпимост и ще продължим с протестните си действия, обсъдено е със синдикалния комитет и това са нашите намерения“, каза Петя Стоянова – финансов директор „Автомагистрали – Черно море“.
Протестът е обявен за тази сряда в 11.30 часа пред сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *