Радио Шумен на 50 години - Телевизия Шумен
Радио Шумен на 50 години

50-годишен юбилей чества днес Радио Шумен. Точно и навреме в ефира на Североизтока екипът на най-голямата регионална медия поздрави слушателите си с празнична програма и много изненади.
Цветелина Георгиева е гласът на Радио Шумен, която първа поздрави слушателите в празничния ден.
„Аз вече работя 150 дни за тази медия, но днес ми е най-вълнуващият ден, не знам защо изключително много се развълнувах при това предаване, повече от колкото при първото ни предаване. Като свободна медия го оценявам, знаете ли, аз ще призная, че когато дойдох тук, аз идвам в една държавна – обществена медия вярно, но си мислех, че ще кажат съобразявай се с това, съобразявай се с онова и ще ми бъде много трудно, не никой нищо не е казал, това може, това не може, не, не. Прави това, което намериш за добре, за да бъде интересно и полезно за слушателите обаче – това е мерилото“, разказа Цветелина Георгиева.
Зад пулта Диана Лазарова умело работи с музикалното оформление и ефира от студиото.
„Обичам си го радиото, обичам да работя с музиката в радиото, с хората в радиото. Трудно е да го сравня с каквото и да е друго за моите малко повече от 50 години живеене“, сподели Диана Лазарова.
Сред гостите, които поздравиха слушателите и екипа на Радио Шумен, бяха и вокалният квартет „Абагар“.
Подаръци за радиото имаше от Шуменски университет, както и от изпълнителя на химна на Шумен Асен Масларски.
„Искам да пожелая на колегите ми на първо място здраве разбира се, много творчески хъс да бъдат винаги така както са били до сега обективни , смели в задаването на въпросите и за да може да работим така достойно и през следващите 50 години“, каза Ангел Трайков – директор на Радио Шумен.
С 24-часова ефирна програма и покритие в пет области от Североизточна България, на 50-ия си юбилей Радио Шумен дава заявка да продължи да бъде обективна медия – обърната към гражданите.

Седмицата на екран, 50 години Радио Шумен

Изложба „Спасено от огъня“ в Радио Шумен

Точно и навреме – 49 години Радио Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *