Седмица на талантите в Шумен - Телевизия Шумен
Започва фестивалът „Магията на танца“

Младостта, талантът и енергията отново ще завладеят сцената на Общински младежки дом – Шумен. В края на активния творчески сезон, формациите и съставите ще представят своите годишни концерти, обединени в СЕДМИЦА НА ТАЛАНТИТЕ от 11 до 14 юни 2024 година включително. Феерията, динамиката, грацията на танцовото изкуство, вокалното и актьорско майсторство  изпълват богатата и разнообразна програма.

На 11 юни 2024 год. от 19.00 ч., Танцова формация „WoW”, с ръководител Жулиета Иванова ще представи  своя танцов спектакъл „Под светлините“.  Един различен спектакъл, залагащ на въздействаща визия с хореографии на фона, на неонова светлина и не само, с едно незабравимо изживяване за публиката.

На 13 юни,  от 18.30 ч., грацията и финеса ще изпълнят атмосферата, на годишния концерт на Клуб по спортни танци „ФЕЯ ДЕНС“ с главен треньор Радослав Козарев. В програмата на „ЛАТИНО ФИЕСТА С ФЕЯ ДЕНС“ участие ще вземат от най-малките до най-големите и опитни танцьори на Клуба.Те ще покажат наученото и ще представят приказният свят на изкуството, наречено танц. Зрителите ще имат удоволствието да се потопят в ритъма на огненото пасо добле, нежния валс, бразилската самба, както и много други танци, представени им от школите и професионалните танцьори на КСТ „ФЕЯ ДЕНС“.

„СЕДМИЦАТА НА ТАЛАНТИТЕ“ ще завърши на 14 юни 2024 год. от 19.00 ч. с концерт  „ВОКАЛНО СТУДИО „СОЛО“ И ПРИЯТЕЛИ“. Своето изпълнителско изкуство ще представят талантите от Вокално студио „Соло“, с вокален педагог Жарина Танева. В програмата със своите майсторски превъплъщения се включват и бъдещите актьори от Театрална работилница „Слънчеви усмивки“, с ръководител Мая Кулева, както и харизматичните танцьори от Танцова формация „Emotion”.

Формациите и съставите към Общински младежки дом-Шумен приключват един активен и изпълнен с награди и отличия творчески сезон .

Входът за всички концерти е свободен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *