Шумен посреща участниците в Националния фестивал "Магията на танца" - Телевизия Шумен

В дните 22 и 23 юни Шумен ще бъде домакин на ХVIIІ-то издание на Националния танцов фестивал „Магията на танца“ , организиран от Общински младежки дом – Шумен, с подкрепата на Община Шумен.
За пореден път красотата и блясъка на танцовото изкуство ще завладеят сцената в зала „Арена Шумен“.
Целта на Фестивала е популяризиране на младежкото любителско творчество, обмяна на информация за развитие, нови стилове и постижения в различните танцови направления . Това е най-голямото събитие в нашия град, свързано с танцовото изкуство. Наложил се с авторитета и организацията си през годините, „Магията на танца“ е предпочитан форум от състави и формации от цялата страна.
Фестивалът отново е предпочетен от голям брой танцови формации от цялата страна. Участниците във Фестивала ще се състезават в четири възрастови групи и ще се представят в три танцови жанра – съвременни, характерни и улични танци. Нов момент в регламента на тазгодишното издание на Фестивала е разделяне на участниците на малка група – от 3 до 6 участника и формация – над 7 участника.
Национален танцов фестивал „Магията на танца“ е открит фестивал с конкурсен характер, като танцовите изпълнения на участниците ще оценява авторитетно жури.
Общински младежки дом – Шумен кани почитателите на танцовото изкуство и нашите съграждани да станат част от този празник на красотата и феерията!
Входът е свободен!

 

Магията на танца завладя Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *