Върбица се потопи в магията на панаира - Телевизия Шумен

Ритмите на духовата музика огласиха централния площад във Върбица за началото на традиционния есенен панаир. Музиканти, мажоретки и екипа на кмета инж. Мердин Байрям поведоха общоградското шествие до огряната в светлини сцена.
Празничните дни, изпълнени с колорит и преживени емоции, са дълголетна традиция, обагрена със спомени, а в разгара на есента панаирът традиционно събира жителите на Върбица и гости от близо и далеч.
С феерия от музика и танци, много усмивки и настроение местни и гостуващи състави откриха празничната програма. “С дълголетна история панаирът продължава да бъде незабравим празник за жители и гости на Върбица. Убеден съм, че и занапред заедно ще преодоляваме предизвикателствата и ще продължим успешния път на развитие на нашата община”, каза в приветствието си кметът инж. Мердин Байрям.
“За мен е изключително удоволствие да ви приветствам с “Добре дошли” на традиционния есенен върбишки панаир. Празникът е за всички трудолюбиви и весели хора – от тук, от чужбина и от Република Турция. Всички вие знаете, как да изхранвате семействата си, как да празнувате и да се веселите. Възхищавам се на това, което правите, а сега ми позволете най-официално да открия традиционния есенен върбишки панаир и да пожелая на всички вас и на вашите семейства много здраве, успехи и незабравими мигове на нашия панаир”, каза в словото си кметът на община Върбица.
Специалното участие на попфолк звездата Фики Стораро превърна вечерта във вълнуващ спектакъл, а вълшебството на панаира завладя сърцата на малки и големи. Празничните дни продължават до неделя с концерти на известни изпълнители, конни надбягвания и народни борби.

Откриват есенния панаир във Върбица

Откриха есенния панаир във Върбица

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *