Великденски инициативи с кауза в Средно училище “Сава Доброплодни” - Телевизия Шумен
Великденски инициативи с кауза в Средно училище “Сава Доброплодни”

Великденски базар под мотото: “Едно добро дело – много усмивки” и забавна спортна надпревара ще се проведат в шуменското Средно училище “Сава Доброплодни”. Инициативите са организирани съвместно с Училищното настоятелство и училищната общност, с обща кауза – набиране на средства за оборудването на звукозаписно студио.
В събота от 10 часа на игрищата в училищния двор ще стартират щафетни игри и атрактивни състезания. Учениците от първи до пети клас ще мерят сили в теглене на въже, бягане с препятствия, ще се съревновават и на дистанции с топка над глава и бягане с обръчи. Футболен турнир е предвиден за учениците от 5-7 клас, а най-големите ще покажат волейболните си умения. Даровитите ученици ще покажат своите таланти в областта на музиката и танца.
В навечерието на светлия християнски празник – Великден, ученици, родители и учители за пореден път ще докажат, че са истински доброплодци, като се включат със свои изделия в традиционния благотворителен базар. Той ще бъде открит от 11.30 часа в събота, когато отбелязваме красивия пролетен празник Лазаровден. Предвидени са 46 маси, като в проявите ще вземат участие близо 700 възпитаници на училището.
“Докоснати от магията на доброто, която кара хората да се усмихват, искаме да пренесем част от нашата вяра и обич на всеки от вас” – посочват от ръководството на Средно училище “Сава Доброплодни” и отравят покана към шуменци да посетят благотворителния базар.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *