Астролог: Очакват ни икономически трудности, но и положителни реформи - Телевизия Шумен
Астролог: Очакват ни икономически трудности, но и положителни реформи

През 2022 година ни очакват икономически трудности, но те ще доведат до съществени реформи в страната. Това каза за Телевизия Шумен известната астроложка доктор Светла Балтова. Положителните промени у нас ще започнат отдолу, с малки обединения на хора за екопроизводство и природосъобразен начин на живот.
„В началото на 21-ва година планетните конфигурации бяха същите както, когато е започнала Първата световна война. Така че отиваме една крачка по-нататък, едно ниво нататък, само че ние го разбираме като нещо турбулентно, застрашаващо ни, застрашаващо благосъстоянието ни и комфорт. Те ща бъдат застрашени, защото планетата Уран в знака на материалните ценности Телец, като започне сега да се активира, той носи финансова нестабилност, икономическа нестабилност. От помощ ще бъде, ако човек се обърне към истинските неща в живота си. За България специално, като един народ, който е заземен, който винаги е оцелявал. Ние сме били земеделска страна винаги и хората по един добър начин са приземени, практични. Мисля, че това, което идва над света и над Европа няма да се отрази на България особено тежко. Ние и сега сме оазис, но ще се превърнем в това, което Слава Севрикова и учителят Петър Дънов казва, че България ще бъде като кредитор на Европа“, каза д-р Светла Балтова.
Доктор Светла Балтова е специалист по кардиология, вътрешни болести и ревматология. Автор е на няколко книги, преподава паневритмия, а с астрология се занимава вече 40 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *