Предстоят четвъртфиналните двубои на Областното футболно първенство - Телевизия Шумен

В събота и неделя са четвъртфиналните двубои от Областното първенство по футбол в Шумен. До тази фаза стигнаха четири отбора от Централна група, и по два отбора от Северна и Южна група.
На 18 май (събота) от 14:00 часа в село Трем ще е четвъртфиналната среща „Шумен 2007“ (Шумен) – „Близнаци 2022“ (Близнаци). В същия ден от 17:00 часа в Шумен на градския стадион „Панайот Волов“ ще е мачът на „Чавдар“ (Дивдядово) – „Тошев“ (Правенци).
На 19 май 202 (неделя) от 17:00 часа са другите два четвъртфинални двубоя. В Шумен на градския стадион „Панайот Волов“ е мачът на „Ботев“ (Нови пазар) и „Заря“(Тодор Икономово). В Дивдядово на стадион „Марин Танушев“ ще се играе двубоят „Енев“ (Дибич) – „Мълния“ (Климент).
Победителите от футболните срещи ще играят на полуфиналите, които са на 25 и 26 май. Там съперници ще са победителите от мачовете на „Ботев“ (Нови пазар) – „Заря“ (Тодор Икономово) и „Чавдар“ (Дивдядово) – „Тошев“ (Правенци). Другият полуфинал ще е с победителите от двубоите „Шумен 2007“ (Шумен) – „Близнаци 2022“ (Близнаци) и „Енев“ (Дибич) – „Мълния“ (Климент). Победителите от полуфиналните двубои играят за 1-2 място, загубилите срещите за 3-4 място. Заключителните мачове за сезон 2023/2024 ще са на 1 юни (събота) на градския стадион „Панайот Волов“ в Шумен.
След срещите ще е награждаването на отборите.

Текст: Салим Салих

„Близнаци 2022“ (Близнаци) – недостижим на върха в Южната група

„Мълния“ (Климент) приключи двубоите в Северната група с победа

„Чавдар“ (Дивдядово) и „Ботев“ (Нови пазар) – недостижими на върха в Централна футболна група „Шумен“

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *