„Заря“ (Тодор Икономово) отстрани „Ботев“ (Нови пазар) в четвъртфинал - Телевизия Шумен

Футболистите на „Заря“ (Тодор Икономово) поднесоха изненадата в четвъртфиналната фаза от първенството в Областното първенство в Шумен, побеждавайки с 3:2 силния тим на „Ботев“ (Нови пазар). Двубоят се игра в неделя на градския стадион „Панайот Волов“.
Футболистите от Тодор Икономово още в 10-та минута взеха голово предимство. Бързата им атака завърши с точното попадение на Халил Хюсеин. Десетина минути след това новопазарци изравниха резултата с попадението на Христо Димитров. Бързата и комбинативна игра на „Заря“ (Тодор Икономово) доведе до нов гол във вратата на „Ботев“(Нови пазар). Негов автор стана отново Халил Хюсеин в 40-та минута. При този резултат двата отбора се прибраха на почивката между двете полувремена.
Втората част на мача отново започна много успешно за „Заря“ (Тодор Икономово). Десетина минути след началото Халил Хюсеин реализира хеттрик, като зарадва многобройните привърженици на отбора. Този развой на четвъртфинала вдигна на щурм футболистите от Нови пазар. В 70-та минута Тодор Стойчев успя да реализира за 2:3. В последните двадесетина минути двата отбора положиха големи усилия за промяна на резултата, но без успех.
Така на полуфинала в края на седмицата отива тимът на „Заря“ (Тодор Икономово), който ще премери сили с „Чавдар“ (Дивдядово).

Текст и снимка: Салим Салих

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *