Красимир Вълчев се срещна с младежи в Шумен - Телевизия Шумен

Водачът на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 30 МИР – Шумен Красимир Вълчев се срещна с младежи от областта. Това се случи в Градската градина на областния град. На срещата присъстваха и кандидатите за народни представители Евгений Цанков, Димо Георгиев и адв. Ралица Тодорова.
Заедно с младежите те обсъдиха настоящата политическа обстановка и необходимостта от съставянето на правителство, което да гарантира стабилността на България. Младежите отправиха въпроси към кандидатите и във връзка с дигитализацията на администрацията, финансирането на неправителствените организации, способите за стимулиране на предприемачеството сред младите и развитието на спорта.
„Няма по-значим фактор за развитието на обществото ни от образованието, именно затова и то е сред нашите основни приоритети. Всеки ученик трябва да има езикови и математически умения и знания по природни науки, креативност, както и новите предприемачески умения“, каза Вълчев. Към него бе отправен и въпрос във връзка с уеднаквяването на заплатите на кариерните консултанти в страната, като той поясни, че това е заложено в програмата на ГЕРБ-СДС, заедно с повишаването на учителските и преподавателските заплати.

Пресцентър на Коалиция ГЕРБ-СДС

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *