Малки випускници с дипломи - Телевизия Шумен

С официална церемония, песни, танци, аплодисменти и усмивки Детска градина „Братя Грим“ изпрати Випуск 2024. 43 възпитаници на детското заведение, които наесен ще прекрачат училищния праг, получиха напътствия и пожелания „На добър час!“.„Ние сме горди, че европейската традиция, чието начало поставихме преди толкова години, на същото място, вече има последователи в градове като Добрич, Силистра, Велико Търново, Правец, Смолян и разбира се други градини в Шумен. Надяваме се, че нашите випускници ще пораснат като достойни граждани на нашата страна и на Обединена Европа“, обърна се към децата и гостите на празничната церемония директорът на Детска градина „Братя Грим“ Евгения Цветанова.
„Последните четири години, вие сте изкачвали една стълбичка. Днес вие сте на последното стъпало, но това не е край. Това е едно ново начало. Дерзайте, бъдете любознателни, не спирайте и само напред“, отправи пожелания заместник-кметът по социална политика и здравеопазване Светослава Хайнова.
На тържеството випускниците на детска градина „Братя Грим“ получиха своите първи дипломи от любимите учители, а към небето полетяха балони с детските мечти.
Като истински абсолвенти в края на тържеството малчуганите си направиха снимки за спомен и хвърлиха шапки.

Здравен център за профилактика откриха в ДГ „Братя Грим”

Детска градина “Братя Грим” изпрати бъдещите първокласници

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *