Нов председател на НЧ “Добри Войников“ - Телевизия Шумен
Анатоли Стоянов

Анатоли Стоянов е новият председател на читалище „Добри Войников“. Той беше избран късно снощи след тайно гласуване от членовете на Общото събрание. Другият кандидат, доктор Янко Димов, получи 62 гласа срещу 93 за победителя.
„Да се кандидатирам за председател на читалището ме накара опитът ми, вече седем години работя там, това че познавам проблемите, възможностите и предизвикателствата. Това беше моята мотивация да се опитам да реша проблемите пред читалището, да помогна за неговото развитие“, каза Анатоли Стоянов.
Анатоли Стоянов работи досега в читалище „Добри Войников“ като организатор, бил е общински съветник, работил е в системата на „Български пощи“.
„Първите стъпки ще бъдат свикване на настоятелството, на проверителната комисия, заедно с ръководителите на творческите състави. Едно от нещата, които обещах е, че настоятелството е вече отворено за ръководителите на състави. Ще обсъдим, ще набележим най-важните задачи, които стоят пред нас и да се захващаме за работа“, каза още Анатоли Стоянов.
На Общото събрание на читалище „Добри Войников“ бяха избрани още ново настоятелство и контролни органи.

Избират нов председател на НЧ „Добри Войников“

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *