Областният управител се срещна с ръководството на полицията - Телевизия Шумен

Областният управител Бейнур Ахмед проведе работна среща с директора на Областната дирекция на МВР в Шумен ст. комисар Георги Гендов. В разговорите участваха заместник-директорът на ОД на МВР комисар Пламен Тодоров, началникът на отдел „Охранителна полиция“ на ОД МВР Шумен комисар Румен Симеонов и заместник-областният управител Диян Димитров.
Въпроси, свързани със сигурността и реда в областта, както и дейности по основните приоритети на дирекцията бяха обсъдени на срещата. Коментирана беше възможността за осигуряване на имот държавна собственост за нуждите на ОД на МВР, който е необходим за временно съхранение на конфискувани автомобили и за други дейности на областната дирекция. Областният управител Бейнур Ахмед се ангажира Областна администрация Шумен да окаже съдействие и необходимата координация с ресорните министерства за предоставяне на подходящ терен.
Тема на разговора беше и безопасността при движение по пътищата, с оглед интензивния трафик и възможните мерки за превенция на пътни произшествия. В края на срещата областният управител Бейнур Ахмед и директорът на ОД на МВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов потвърдиха ангажимента за продължаване на активното сътрудничество и координацията между двете институции.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *