Обявиха конкурса за управител на Онкоцентъра - Телевизия Шумен

С решение на Общинския съвет, Община Шумен обяви конкурс за управител на Комплексния онкологичен център. Кандидатите трябва да представят Програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период. Предвидено е и събеседване. Сред изискванията са кандидатите за длъжността да притежават образователна степен „магистър” по медицина и призната специалност и квалификация по здравен мениджмънт, както и да имат най-малко пет години трудов стаж като лекар с придобита специалност. Документите за участие в конкурса се приемат в сградата на Общинска администрация в срок до 24 юли, включително.
Конкурсът ще се проведе на 26 юли от 10:00 часа в зала 203 в сградата на Общинска администрация. Договорът за управление се сключва за срок от три години.
Конкурсната процедура стартира за избор стартира след няколко неуспешни опита, белязани още в предходния мандат от юридически колизии и спорове, главно за това каква специалност трябва да притежават кандидатите за поста. В крайна сметка изискването следващият на управител на Онкоцентъра да притежава специалност „Онкология“ или „Медицинска онкология“ отпадна.

Обрат в казуса с управителя на Онкоцентъра

Освободиха шефа на Онкоцентъра

Работещите в Онкоцентъра с отворено писмо

Отново скандал заради Онкоцентъра

Изборът на управител на Комплексния онкологичен център – отново в сесия

Д-р Караниколов може да поеме Онкоцентъра

Нов временно изпълняващ шеф на Онкоцентъра

Без решение за конкурса за КОЦ-Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *