Тържествен рестарт на Телевизия Шумен - Телевизия Шумен

С тържествен водосвет беше даден рестартът на Телевизия Шумен. Архиерейският наместник отец Димитър в присъствието на целия телевизионен екип освети напълно обновеното студио на регионалната медия.
След молитвата за здраве и благополучие на работещите и техните зрители директорът на Телевизия Шумен инж. Даниел Малев приветства всички и очерта новите хоризонти.
„Нещото, което е най-важно – отговорността, която предстои пред нас. Телевизията вече се гледа на много места, а най-притеснителното е, че излизаме извън територията на страната и наши съграждани ще ни гледат от почти всички краища на света. Така че, мога да пожелая единствено успех и ентусиазъм, защото те ща са ви страшно необходими“, каза инж. Даниел Малев.
Рестартът на Телевизия Шумен е с ново студио с модерен дизайн в обособените три сета и техника от висок клас. Те отварят широк хоризонт на новини, нови публицистични и забавни предавания да достигат до зрителите с качество, което покрива съвременните стандарти за телевизионна продукция.

2 thoughts on “Тържествен рестарт на Телевизия Шумен”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *