„Чавдар“ (Дивдядово) с девета поредна победа в първенството - Телевизия Шумен

Футболистите на „Чавдар“ (Дивдядово) постигнаха девета поредна победа в първенството. В двубой от ХII-ти кръг на Централна областна група „Шумен“ те гостуваха на едноименния тим на град Смядово и постигнаха успех с категоричното 1:3. В първото полувреме гостите поведоха с гол на Симеон Димитров. През втората част нови два гола на Симеон Димитров направиха победата на „Чавдар“ (Дивдядово) неоспорима. В края на мача домакините реализираха гола на честта. В тима на „Чавдар“ (Дивдядово) заигра бившият топ рефер на Шумен Станислав Тодоров.
В Царев брод гостите от „Ботев“ (Нови пазар) вкараха седем гола във вратата на домакините. Победата затвърждава тима от Нови пазар на втора позиция в класирането.
Във Велики Преслав на обновения терен на градския стадион местният тим „Златен век“ претърпя минимална загуба с 0:1 от гостите от „Локомотив“ (Каспичан), които реализираха победното попадение още в първата част на мача.
В Шумен битката между „Шумен 2007“ и „Волов“ завърши с минимална победа 2:1 на „Шумен 2007“. Мача беше равностоен с по-един гол в двете врати през първото полувреме. Мобилизация в редиците на „Шумен 2007“ през второто полувреме доведе до нов гол във вратата на „Волов“, който се оказа и победен за младите футболисти на треньора Тодор Янков. Грозни сцени в края на мача между състезатели и любители хвърлиха поредното черно петно на футбола в Шумен.
„Енев“ (Дибич) в този кръг почиваше.

Текст и снимка: Салим Салих

ФК “Чавдар“ (Дивдядово) продължава победния си ход в първенството

„Енев“ (Дибич) и „Чавдар“ (Дивдядово) са финалистите от Централна група – Шумен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *