„Мълния“ (Климент) и „Заря“ (Тодор Икономово) са финалистите от Северната областна група - Телевизия Шумен

Два кръга преди края в Северната областна футболна група „Шумен“ финалистите вече са ясни – това са „Мълния“ (Климент) и „Заря“ (Тодор Икономово). С натрупаните досега точки те са недостижими на върха, два кръга преди края на първенството. В ХХ-тия кръг „Мълния“ (Климент) почиваше, но това не се отрази на лидерството на тима в групата. „Заря“ (Тодор Икономово) не пропусна да прибави нови три точки в срещата си с „Лудогорец“ (Каолиново). Победата с 6:1 е красноречиво доказателство за съотношението на силите на футболния терен. Головете за домакините реализираха: Доан Османов (3), Сейхан Ахмед (2) и Ерай Метин. „Космос“(Браничево) загуби с 3:4 домакинството с „Победа“(Пристое).
В местно дерби на община Каолиново любителите на футболната игра видяха седем гола в двете врати. Победата за гостите се реализира с головете на Серкан Гюнай (2), Ерен Ерхан и Ферхан Ферхан.
„Ракета“ (Тъкач) победи у дома с 3:1 силния тим на „Зенит“ (Черноглавци) с голове на Вейнур Вежди, Бейджан Гюрджанов и Толга Тюрджан.
Мачът в Пет могили с гостите от село Борци премина под пълното превъзходство на домакините и завърши с категорична победа с 4:0.
Отборите на „Ясен“ (Ясенково) и „Мълния“ (Климент) в този кръг почиваха.

Текст и снимка: Салим Салих

„Мълния“ (Климент) и „Заря“ (Тодор Икономово) – на върха в Северната група

„Мълния“ (Климент) и „Заря“ (Тодор Икономово) – с нови победи на чужд терен

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *