„Тошев“ (Правенци) и „Близнаци 2022“ с нови победи на чужд терен - Телевизия Шумен

С нови победи в седемнадесетия кръг от футболното първенство в Южна областна група „Шумен“ се поздравиха лидерите „Тошев“ (Правенци) и „Близнаци 2022“ (Близнаци).
В село Дренци гостите от село Правенци успяха да реализират един гол от пряк свободен удар, който се оказа и решаващ за крайния успех. Името си на голмайстор за пореден път записа Мустафа Решат. Победата остави тима на „Тошев“ (Правенци) на върха в класирането.
„Близнаци 2022“ (Близнаци) гостува във Велики Преслав на едноименния тим. Гостите спечелиха мача по категоричен начин и запазиха интригата на върха в групата. На 4 май (събота) от 17:00 часа е директният двубой между „Близнаци 2022“ и „Тошев“ (Правенци), който може би ще реши спора за лидерството в групата.
„Спортист“ (Троица) напира към върха в Южната група след поредната домакинска победа над „Устрем“ (Трем) с минималното 1:0. Голът на победата реализира Недко Спасев. Гостите от село Трем не останаха доволни от съдийството в мача. Според тях, едни и същи нарушения за домакините и гостите, са отсъждани по различен начин от главния съдия на двубоя. „Не се борим за нищо, но така не се прави. В началото на седмицата ще информираме ОС на БФС – Шумен за слабото съдийство в мача“, категорични са от ръководството на ФК “Устрем“-Трем.
В село Кочово едноименният тим постигна най-изразителна победа – 5:1 над тима на „Балкан“ (Средня).
В село Студеница любителите на футболната игра видяха 6 гола в двете врати в мача с „Ботев“ (Каменяк).
В Зайчино ореше мачът със „Заря“ (Звегор) не се игра, след като гостуващият отбор не можа да пристигне навреме за двубоя. По информация на ФК “Заря“ (Звегор) повреда в автомобил е причина за неявяването за мача. Служебната победа за домакините е безспорна, но се очаква становището на ОС на БФС-Шумен.

Текст и снимка: Салим Салих

„Тошев“ (Правенци) и „Близнаци 2022“ (Близнаци) в битка за лидерство в Южната група

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *