От Шумен "БСП за България" призова за подкрепа - Телевизия Шумен

Лидерът на БСП за България Корнелия Нинова призова от предизборно събитие в Шумен за подкрепа и заяви, че социалистите са единствената алтернатива на досегашното управление на страната. Пред членовете и симпатизанти на коалицията Нинова подчерта, че социалистите ще работят за разрешаването на всеки един проблем на българските граждани.
„Ние не ви предадохме, ние не се продадохме,  ние не търгувахме партията и вас за личния си интерес. Ние останахме единствената алтернатива на това, което се случва в България в последните 15 години. Ние останахме единствената алтернатива на паралелната държава, на задкулисието, на сглобките и каквото и да ни костваше това, защото ни костваше много, ще продължим и няма да ви предадем и няма да се продадем, защото имаме идеал за достойна България в мирна Европа. Имаме идеал за горд и достоен български народ. Искаме този народ да живее достойно и днес се изправяме пред него и ние с достойно вдигнати чела“, каза Корнелия Нинова.
Водачът на листата на БСП за България за Шумен Борислав Гуцанов заяви, че в условията на сложна външно политическа обстановка, предстоящите избори са изключително важни за бъдещето на България.
„България трябва сама да определя своята политика, да, в общото европейско семейство, но защитавайки нашите национални интереси и аз ви моля това да бъдат посланията и така да накараме хората да почувстват, че  положението е много по-сериозно и много по-различно от когато е било през последните години. Благодаря ви и нека да направим така, че повече хора да ни подкрепят“, каза Борислав Гуцанов – водач на листата за Шумен.
В Шумен бяха всички водачи на кандидатски листи на социалистите за 50-то Народно събрание.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Платена публикация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *