Ученици и футболисти заедно за благотворителност - Телевизия Шумен

Моника и Данчо са ученици в преславската гимназия „Симеон Велики“. Двамата се свързват с ръководството на футболния ЦСКА-София и успяват да включат отбора в благотворителна кампания за лечението на едногодишния Божидар, който страда от хидроцефалия.
“В случая сме доста пряко засегнати, защото е внуче на наша преподавателка, и го приехме много лично, и искахме да направим всичко възможно, всичко по силите си, за да може по-скоро да се събере нужната сума за лечението. Всъщност, Божи успя да сътвори едно чудо и много ни сплоти, и много ни обедини, и се надявам да дадем пример на много млади хора”, каза Моника Митева.
“Аз съм ставал свидетел на много подобни неща от ЦСКА, благотворителни каузи, средства, помощи, както и не само от тях, от много други отбори, но просто съм пряко запознат с действията в отбора, с точно тези неща за които говоря, и в смисъл, смятам че всичко се случи така, както трябваше да стане”, допълни за инициативата Йордан Йорданов.
Малкият Божидар е на лечение в турска клиника, за което е необходима сума, непосилна за семейството му, затова Моника и Йордан призовават всеки, който може и иска да помогне.

Благотворителен концерт за Божи

Вижте повече новини във Facebook и Youtube.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *